Een rond vloerkleed, dat breekt de ruimte open!

We hebben een leuke selectie gemaakt van ronde karpetten en vloerkleden. Vraag zeker eens een staal aan om de kleden thuis te bekijken.

Kom uit je ‘ho(e)kjes-denken’ en bedenk jouw rond vloerkleed op maat!

Een kleed maakt je ziteiland helemaal compleet. Grappig eigenlijk, want google maar eens op het woord ‘eiland’ en je krijgt alle mogelijke vormen eilanden te zien. Een rechthoek is dan ook zeker niet de meest voorkomende vorm. Waarom zouden we met een kleed dan vaak een rechthoekige zithoek creëren? Terwijl we er ook een rond vloerkleed van kunnen maken.

Dus tijd om dit ‘ho(e)kjesdenken’ te doorbreken. Wat vind jij van een rond kleed? Neem eens een kijkje op onze website. We hebben standaard ronde vloerkleden zoals Anna Mixed met een diameter van 90cm. En onze Trine met een standaard diameter van 225cm. Maar we kunnen ze natuurlijk ook op maat maken.

Wat we dan bijvoorbeeld doen, is vanuit een standaardmaat van ons Anna een rond kleed maken. Deze werken we dan af met een stoere katoenen bies. Kijk hieronder maar ‘ns hoe leuk! Je kiest dan zelf welke kleed van Anna je wilt en daarna kies je een katoenen bies. Deze bies kan je in eenzelfde kleurtint kiezen of juiste in een contrasterende kleur. Bij ons Anna ben je wel gebonden aan de diameter van max 200cm.

Maar met ons Nanda kunnen we het ronde kleed nog groter maken. Kies jouw gewenste diameter en dan maken we dit speciaal op maat voor je. Ons Nanda wordt altijd afgewerkt met een stevige bies in eenzelfde kleurtint.

Van de meeste hoogpolige kleden kunnen we ook altijd een rond vloerkleed maken. Kijk maar eens bij ons Tess bijvoorbeeld. Je kan ons het beste even een berichtje sturen en geef je wensen door, dan kunnen wij je de mogelijkheden wel vertellen.

Maatwerk is ook vorm bepaling

Bijna alle kleden kunnen wij op maat laten maken. Logisch natuurlijk want iedere ruimte is anders. Maar als we de maat kunnen veranderen, dan moet dat natuurlijk ook kunnen met de vorm.

Denk er eens over na om jouw favoriete kleed rond te laten maken. Want met een rond kleed doorbreek je de rechte lijnen in je huis, waardoor je een speelse sfeer creëert. Ook is het natuurlijk gewoon leuk om eens iets te kiezen dat niet zo standaard is. De ronde kleden worden bijvoorbeeld afgewerkt met een band in de kleur van het kleed. Nu je toch al zo lekker creatief bezig ben kan je natuurlijk ook juist kiezen voor een opvallende gekleurde band zoals op de foto’s. En of je nu een rond vloerkleed met een hoge of lage pool wilt, er zijn veel mogelijkheden. Dit is meestal wel maatwerk en krijg je dus een uniek kleed!

Vraag ons hier even naar de mogelijkheden.

Rond wollen geknoopt vloerkleed